Cala Santanyí Diving.

 

El Centre de Busseig es troba just a la vora del mar, devall de l´hotel Pinos Playa amb allotjament disponible. D´aquesta manera se pot gaudir del busseig sense haver de passar per innecessaris viatges que sovint poden afectar l´entusiasme d´aquest esport.

Per als principiants, tenim un lloc de busseig devant de la escola de submarinisme amb profunditats que van dels 3 a 10 metres, ideal per als qui comencen a explorar aquest fantastic i extraordinari món. També és possible bussejar de nit, que és quan es pot gaudir de veritat de tots els tons i matisos de color a través de la llum de les llanternes. Per als membres de la famí­lia i amics que no bussegen, la platja és a només 100 metres de la base.

L´aigua és normalment molt clara amb una exel.lent visibilitat en tots els llocs de busseig ( fins a 40m ) en els quals es pot veure una amplia varietat de la vida mediterrínea: enfosos, pops, morenes, peixos agulla, servioles, espets,etc.

La seguritat juga un paper molt important en tot moment en Cala Santanyí­ Diving, i en aquest sentit, tenim un maxim de 4 estudiants per instructor per garantir la supervisió en la seva formació.
 

El Centre utilitza una embarció semirigida amb capacitat de 12 persones per arribar als 25 llocs diferents de busseig amb l´aproximació de fins a 2 milles (15min max.). El centre esta equipat amb 25 jocs complets de vestits de busseig, 2 compressors que funcionen a 380 litres per minut. També té espai suficient perquè el clients puguin guardar el seu propi equip de busseig durant les seves vacances.

  • facebook-square
  • YouTube Social  Icon

Hotel pinos playa

C/Costa d'en Nofre,15, Cala Santanyi

07659, Mallorca, Baleares

info@pacosdiving.com

tel: +34 971165045 +34 622070054

  • Instagram