top of page

Cursos

PADI Bubblemaker

80€

   Experimenti el busseig sota la supervisió directa d'un professional PADI. Faci les seves primeres respiracions sota l'aigua a menys de 2 metres / 6 peus. Per a nens que tinguin almenys 8 anys d'edat.

   Bubblemaker és tan divertit com sona - una oportunitat perquè els nens deixin anar bombolles bussejant. Els nens que tenen almenys 8 anys d'edat poden utilitzar l'equip de busseig per respirar sota l'aigua i nedar en aigua poc profunda. Fes una festa o celebra un aniversari organitzant un memorable i emocionant esdeveniment Bubblemaker amb amics i familiars a Cala Santanyí Diving Center.
 

   El nen ha de tenir 8 o més anys d'edat. Els nens han de trobar-se còmodes a l'aigua, però no és necessària experiència prèvia. És obligatòria una autorització paterna.
 

   Els Bubblemakers tindran l'oportunitat de:
   - Experimentar el busseig autònom sota la cura directa d'un Professional PADI.
   - Fer les seves primeres respiracions sota l'aigua a una profunditat menor de 2 metres / 6 peus.
   - Aprendre com s'utilitza un equip d'immersió fet per a nens - no per a adults.
   - Divertir-se molt.

 

   Al programa Bubblemaker, els participants obtenen una introducció bàsica de com utilitzar l'equip de busseig, com buidar un regulador i una màscara, i una visió general del que cal fer en respirar i el que no cal fer. Cala Santanyí Diving Center t'assessorarà sobre qualsevol cosa més que necessitis.

75€

Una introducció ràpida i fàcil per tal d'explorar el món submarí. Encara que aquest no és un curs de certificació de busseig, aprendrà tots els passos necessaris per a ser un bus certificat per PADI.

 

   PADI Discover Scuba li permet iniciar el busseig immediatament! Després d'una breu exposició i una introducció al seu equip de busseig anirà directament a una zona d'aigua poc profunda on un expert PADI li ensenyarà les habilitats i tècniques bàsiques de busseig. Els estudiants llavors tindran l'oportunitat d'explorar la cala de Santanyi desde baix l'agua, a una profunditat màxima de 6 metres!

   Si vols provar el busseig, però no estàs prou preparat per fer el salt a un curs de certificació, Discover Scuba és per a tu. Cala Santanyí Diving Center ofereix aquest programa en una piscina o a la platja. Pots provar el busseig a prop de casa o mentre estàs de vacances. Tot i que no és un curs de certificació de busseig, Discover Scuba és una ràpida i fàcil introducció al que és explorar el món subaquàtic.
   Per inscriure't en una experiència PADI Discover Scuba, heu de tenir almenys 10 anys d'edat. No cal experiència prèvia en el busseig, però necessites tenir una salut física raonable.

   Estàs preparat per a provar-ho?

   Aprèn les directrius bàsiques de seguretat i les destreses necessàries per bussejar sota la supervisió directa d'un professional PADI. Si fas una immersió en aigües obertes, practicaràs algunes destreses més en aigua poc profunda per preparar-te per la teva aventura. Estigues preparat per a:

   - Repassar l'equip de busseig que faràs servir per bussejar i el fàcil que és desplaçar sota l'aigua amb el teu equip.

   - Esbrina el que se sent en respirar sota l'aigua.

   - Aprèn destreses clau que utilitzaràs en cada immersió.

   - Diverteix-te nedant i explorant.

   - Escolta com convertir-te en bussejador certificat amb el curs PADI Open Water Diver.

   El teu Professional PADI et proporcionarà tot l'equip bàsic de busseig que utilitzaràs incloent una màscara, tub, aletes, regulador, dispositiu de control de la flotabilitat, instruments de busseig i una ampolla.
Visita Cala Santanyí Diving Center per saber més coses sobre l'equip que necessitaràs per començar les teves aventures de Discover Scuba.

 

115€

   Una introducció ràpida i fàcil al que es necessita per explorar el món submarí. Encara que aquest no és un curs de certificació de busseig, aprendrà tots els passos necessaris per a ser un bus certificat per PADI.

   Alguna vegada t'has preguntat el que es sent respirant sota l'aigua? Si vols provar el busseig, però no estàs prou preparat per fer el salt a un curs de certificació, Discover Scuba Diving és per a tu. Els Cala Santanyí Diving Center ofereix aquest programa en dues sessions: primer en una piscina, i després al mar. Pots provar el busseig a prop de casa o mentre estàs de vacances. Tot i que no és un curs de certificació de busseig, Discover Scuba Diving és una ràpida i fàcil introducció al que és explorar el món subaquàtic.

 

   Per inscriure't en una experiència PADI Discover Scuba Diving, heu de tenir almenys 10 anys d'edat. No cal experiència prèvia en el busseig, però necessites tenir una salut física raonable.

   Estàs preparat per a provar-ho? Utilitza el localitzador d'esdeveniments per trobar i programar prop d'on estiguis una experiència Discover Scuba Diving.

 

   Aprens les directrius bàsiques de seguretat i les destreses necessàries per bussejar sota la supervisió directa d'un professional PADI. Si fas una immersió en aigües obertes, practicaràs algunes destreses més en aigua poc profunda per preparar-te per la teva aventura. Estigues preparat per a:

   - Repassar l'equip de busseig que faràs servir per bussejar i el fàcil que és desplaçar sota l'aigua amb el teu equip.

   - Esbrina el que se sent en respirar sota l'aigua.

   - Aprèn destreses clau que utilitzaràs en cada immersió.

   - Diverteix-te nedant i explorant.

   - Escolta com convertir-te en bussejador certificat amb el curs PADI Open Water Diver.


   El teu Professional PADI probablement et proporcionarà tot l'equip bàsic de busseig que utilitzaràs incloent una màscara, tub, aletes, regulador, dispositiu de control de la flotabilitat, instruments de busseig i una ampolla.

Visita Cala Santanyí Diving Center per saber més coses sobre l'equip que necessitaràs per començar les teves aventures de Discover Scuba Diving.

295€

Aquest curs és un subconjunt del curs PADI Open Water Diver. Si té poc temps però realment desitja convertir-se en un bussejador, la qualificació PADI Scuba Diver pot ser adequada per a vostè.

   El curs PADI Scuba Diver és un sub-curs del curs PADI Open Water Diver. Si tens poc temps però realment vols convertir-te en bussejador, el nivell de PADI Scuba Diver pot ser fantàstic per a tu, particularment si esperes bussejar principalment amb un guia de busseig. Aquest curs és un pas intermedi per aconseguir una certificació d'Open Water Diver, si aquest és el teu objectiu final.
   Els PADI Scuba Divers estan qualificats per:

   - Bussejar sota la supervisió directa d'un professional PADI fins a una profunditat màxima de 12 metres / 40 peus.

   - Obtenir càrregues d'aire, llogar o comprar equips de busseig i participar en activitats de busseig sempre que estiguin adequadament supervisades.

   - Continuar l'entrenament de busseig completant la certificació PADI Open Water Diver i fer certs cursos de busseig d'especialitat.

   Per inscriure't en un curs PADI Scuba Diver (o un curs Junior Scuba Diver), has de tenir 10 o més anys d'edat. Necessites tècniques de natació adequades i estar en bon estat físic de salut. No es requereix experiència prèvia de busseig, però pots provar primer el programa Discover Scuba Diving.


   El curs PADI Scuba Diver consta de tres fases principals:

   - Desenvolupament de Coneixements (online, estudi independent oa l'aula) per comprendre els principis bàsics del busseig autònom

   - Només les primeres tres seccions de les cinc del curs Open Water Diver.

   - Immersions en Aigües Confinades per aprendre les destreses bàsiques de busseig - només les primeres tres de les cinc del curs Open Water Diver.

Immersions en Aigües Obertes per utilitzar les teves destreses i explorar - només dues de les quatre del curs Open Water Diver.


   Aprendràs a utilitzar l'equip bàsic de busseig, incloent una màscara, tub, aletes, regulador, dispositiu de control de la flotabilitat i una ampolla. L'equip que portaràs varia, depenent de si vas a bussejar en aigües tropicals, temperades o en aigües fredes. El teu PADI Instructor explicarà l'equip que necessitaràs i pot suggerir materials formatius addicionals, com el diari de busseig obligatori.

   Consulta a Cala Santranyi Diving Center per obtenir assessorament sobre tot el que necessites per les teves aventures de busseig.

Please reload

425€

   La certificació d'un busejador comença aquí. Comenceu amb el curs d'aprenentatge de PADI. Mou-te a la piscina i practica les teves noves habilitats. Després experimenta 4 immersions en aigües obertes.

 

   Si sempre has volgut prendre lliçons de busseig, experimentar una aventura sense igual i veure el món sota les onades, aquí és on comença. Aconsegueix el teu certificat de busseig amb el curs PADI Open Water Diver - el curs de busseig més popular i més reconegut del món. Milions de persones han après a bussejar i a descobrir les meravelles del món aquàtic per mitjà d'aquest curs.

   Per inscriure't en un curs PADI Open Water Diver (o Junior Open Water Diver), has de tenir 10 o més anys d'edat. Necessites tècniques de natació adequades i estar en bon estat físic de salut. No cal experiència prèvia en el busseig.


   El curs PADI Open Water Diver consta de tres fases principals:

   - Desenvolupament de Coneixements (online, estudi independent o en una aula) per comprendre els fonaments bàsics del busseig autònom

   - Immersions en Aigües Confinades per aprendre les destreses bàsiques de busseig

   - ¡Immersions en Aigües Obertes 'per usar els teus destreses i explorar!

   Pots obtenir crèdits acadèmics pel curs Open Water Diver.


Tens poc temps? El curs PADI Scuba Diver pot ser adequat per a tu.


   En el curs PADI Open Water Diver, aprendràs a utilitzar l'equip bàsic de busseig, incloent una màscara, tub, aletes, regulador, dispositiu de control de la flotabilitat i una ampolla. L'equip que portaràs varia, depenent de si vas a bussejar en aigües tropicals, temperades o en aigües fredes.

Consulta Cala Santanyí Diving Center sobre l'equip que utilitzaràs durant aquest curs i assessora't sobre tot el que necessites amb el teu PADI instructor.

PADI Adventure Diver

295€

   Completi tres immersions d'aventura (fotografia submarina, identificació de peixos, etc.) i obtingui la certificació Adventure Diver, un subgrup del curs PADI Advanced Open Water Diver.

 

   El curs Adventure Diver és un sub-curs del Curs PADI Advanced Open Water Diver. Has volgut sempre provar la fotografia digital subaquàtica, la identificació de peixos o el busseig amb vestit sec? Hi ha una llarga llista d'aventures de busseig a les que pots prendre part durant aquest programa. Completa tres Immersions d'aventura i obtindràs la certificació Adventure Diver. És una oportunitat magnífica de treballar amb el teu instructor per construir els teus destreses de busseig i adquirir més confiança. Prova un mos del que t'agrada i gaudeix del busseig més que mai.

Aconsegueix crèdit! Cada Immersió d'Aventura pot servir com a crèdit per a la primera immersió del Curs PADI Specialty Divercorrespondiente. Si ja has fet un curs d'especialitat de busseig, pregunta al teu instructor si has obtingut crèdit per a una Immersió d'Aventura.

   Els PADI (Junior) Open Water Divers que tenen almenys 10 anys d'edat i volen donar el següent pas s'han d'inscriure en un curs Adventure Diver. Els bussejadors joves només poden participar en determinades Immersions d'aventura - Pregunta-li al teu PADI instructor.


   Pots triar el que més t'interessa aprendre. Necessites treballar en destreses de flotabilitat? Prova li Immersió d'Aventura de Domini de la Flotabilitat. Vols saber què pots veure allà baix? Prova les Immersions d'Aventura AWARE-Identificació de Peixos o Naturalista Subaquàtic. Planificarás teu programa amb el teu instructor, veureu el que cal saber i bucearás de seguida.
equip
   A més d'utilitzar l'equip bàsic de busseig, aprendràs a utilitzar equip especialitzat depenent de les Immersions d'Aventura que triïs. Per exemple, faràs servir un vestit sec per la Immersió d'Aventura amb Vestit Sec o una configuració sidemount durant la Immersió d'Aventura amb Sidemount. El teu PADI instructor t'explicarà l'equip que necessitis i pot suggerir equip addicional, com una llanterna de busseig per a bussejar de nit o una bossa elevadora per al busseig de recerca i recuperació.

   Visita Cala Santanyí Diving Center per obtenir assessorament sobre tot el que necessites per les teves aventures de busseig

395€

   Aquest curs es pot prendre després de completar la certificació PADI Open Water Diver. Es titula PADI Advanced Open Water Diver perquè millora els seus coneixements i habilitats de busseig.

 

   Exploració, Emoció, Experiències

   D'això tracta el curs PADI Advanced Open Water Diver. No has de ser "avançat" per fer-ho - està dissenyat per avançar en el busseig, per tant pots començar immediatament un cop aconseguida la teva certificació PADI Open Water Diver. El curs t'ajuda a construir confiança i als ampliar les teves destreses de busseig a través de diferents Immersions d'Aventura. Proves diferents especialitats mentre ganes experiència sota la supervisió del teu PADI instructor. Registres immersions i desenvolupes capacitats alhora que trobes noves maneres de divertir-te bussejant.

Aconsegueix crèdit! Cada Immersió d'Aventura pot servir com a crèdit per a la primera immersió del Curs PADI Specialty Diver correspondiente. Si ja has fet un curs d'especialitat de busseig, pregunta al teu instructor si has obtingut crèdit per a una Immersió d'Aventura.

 

   Qui ha de fer aquest curs?


   Els PADI (Junior) Open Water Divers que tinguin almenys 12 anys d'edat estan preparats per fer el pas i inscriure en un curs Advanced Open Water Diver. Els bussejadors joves només poden participar en determinades Immersions d'aventura - Pregunta-li al teu PADI instructor.

Si ja ets Adventure Diver, només necessites completar dues Immersions d'Aventura més per aconseguir la certificació Advanced Open Water Diver.


   Planificarás teva programació d'aprenentatge amb el teu instructor triant d'una llarga llista de Immersions d'Aventura. Hi ha dues immersions obligatòries - Profunditat i Navegació Subaquàtica - i tu escolliràs les altres tres per fer un total de cinc immersions.
   Durant la Immersió d'Aventura Profunda, aprendràs com planificar immersions per tractar amb els efectes fisiològics i els desafiaments de bussejar a més profunditat. La Immersió d'Aventura de Navegació Subaquàtica poleix les teves destreses de navegació amb brúixola i t'ajuda a navegar millor usant cicles de aleteig, referències visuals i el temps.

   Els altres coneixements i destreses que adquiriràs variaran amb els teus interessos i les aventures que tinguis - fotografia, control de la flotabilitat, identificació de peixos, explorar derelictes i moltes coses més.

Pots obtenir crèdits acadèmics pel curs Advanced Open Water Diver.


   A més d'utilitzar l'equip bàsic de busseig, necessitaràs una brúixola i un ganivet de busseig o eina de busseig. També faràs servir equip especialitzat depenent de les Immersions d'Aventura que triïs. Per exemple, òbviament faràs servir un vestit sec per la Immersió d'Aventura amb Vestit Sec o una configuració sidemount durant la Immersió d'Aventura amb Sidemount. El teu PADI instructor t'explicarà l'equip que necessitis i pot suggerir equip addicional, com una llanterna de busseig per a bussejar de nit o una bossa elevadora per al busseig de recerca i recuperació.

Visita Cala Santanyí Diving Center per saber més coses sobre l'equip que necessitaràs per començar les teves aventures en el curs Advanced Open Water Diver.

395€

   Aprendre a prevenir i manejar problemes en l'aigua i a tenir més confiança en les seves habilitats com a bussejador. És desafiant, però molt gratificant.

 

   Els bussejadors descriuen el curs PADI Rescue Diver com el més reptador, tot i que és el curs més gratificant de tots els han fet mai. Per què? Perquè aprens a prevenir i gestionar problemes dins l'aigua i et converteixes en un bussejador més confiat amb els teus destreses, sabent que pots ajudar a altres si ho necessiten. Durant el curs, aprens a convertir-te en millor company practicant tècniques de resolució de problemes fins que això es converteix en la teva segona naturalesa. A més, el curs és divertit - però seriós, tot i que encara permet un munt de rialles centrat en l'aprenentatge.

   Els PADI (Junior) Advanced Open Water Divers que tenen almenys 12 anys d'edat i hagin completat la Immersió d'Aventura de Navegació Subaquàtica, poden inscriure en el curs Rescue Diver. També necessites tenir l'entrenament d'Emergency First Response Primary and Secondary Care (RCP i Primers Auxilis) dins dels últims 24 mesos. Pots completar aquest entrenament durant el curs Rescue Diver. El teu instructor pot també oferir-te el curs d'especialitat de busseig PADI Emergency Oxygen Provider al mateix temps.


   El curs PADI Rescue Diver et prepara per enfrontar-te a emergències de busseig, majors i menors, utilitzant una varietat de tècniques. A través del desenvolupament de coneixements i exercicis de rescat, aprens què buscar i com respondre. Durant els simulacres de rescat, poses en pràctica els teus coneixements i destreses. Els temes inclouen:

   - Autorescat

   - Reconèixer i gestionar l'angoixa en altres bussejadors

   - Gestió d'emergències i equip

   - Rescatar bussejadors en pànic

   - Rescatar bussejadors inconscients

   Pots obtenir crèdits acadèmics pel curs Rescue Diver- pregunta al teu instructor.


   Utilitzaràs el teu equip bàsic de busseig i necessitaràs una màscara de butxaca per practicar la reanimació a l'aigua. Durant els exercicis, treballaràs amb una unitat d'oxigen, flotadors, boies marcadores i potser maniquís de RCP. El teu PADI instructor t'explicarà l'equip que necessites i pot suggerir equip addicional, com el teu propi kit de primers auxilis, el qual serà útil en tota la teva carrera de busseig.

Consulta a Cala Santanyí Diving Center per obtenir assessorament sobre tot el que necessites per les teves aventures de busseig.

Please reload

150€

   Descobreixi passos senzills de seguir per a l'atenció d'emergència. Aquest curs s'enfoca en crear confiança en els rescatadors laics i augmentar la seva disposició a respondre davant una emergència mèdica.

 

   L'entrenament d'Emergency First Response se centra en construir la confiança en els socorristes no professionals ia augmentar la seva disposició per respondre quan s'enfrontin a una emergència mèdica. Els participants en el curs aprenen passos fàcils de seguir per a les cures d'emergència i practiquen l'aplicació de tècniques en un entorn d'aprenentatge lliure d'estrès. Tots els cursos estan recolzats amb manuals d'autoestudi, vídeos i targetes de referència ràpida per millorar l'aprenentatge i permetre començar a aprendre immediatament.

   Els cursos de EFR compleixen els requisits d'entrenament de primers auxilis i RCP per al curs PADI Rescue Diver i per a tots els nivells professionals. La majoria dels PADI Instructors són també Emergency First Response Instructors.

Els següents cursos de EFR estan basats en directrius mèdiques per a cures d'emergència reconegudes internacionalment.


   Atenció primària (RCP) - Aquest curs t'ensenya els passos i les tècniques per gestionar emergències en què la vida corre perill. Practicaràs vuit tècniques per ajudar a pacients que no respiren, que no tenen pols, poden tenir una lesió medul·lar, poden estar en estat de xoc o que poden tenir una hemorràgia greu. Aprendràs com realitzar la RCP i continuar controlant al pacient, de manera que li brindis les majors probabilitats de supervivència mentre esperes que arribin els serveis mèdics d'emergència.

   Atenció secundària (Primers auxilis) - Com moltes condicions mèdiques no posen en perill la vida i els serveis mèdics d'emergència algunes vegades triguen a arribar o no estan disponibles, aquest curs t'ensenya a proporcionar primers auxilis que redueixen el dolor i el risc de patir més danys. Aprendràs a avaluar una gran varietat de lesions i malalties i practicaràs embenats i immobilitzacions.

   Cures per a Nens - Aquest curs permet als participants aprendre, practicar i aplicar tècniques de cures d'emergència específiques per ajudar a nadons i nens en cas d'emergència mèdica. Està dissenyat per a les persones que treballen amb infants o que és probable que hagin de respondre a emergències que impliquen els més joves.            Aquest curs sovint està integrat amb els cursos d'Atenció primària (RCP) i Atenció secundària (Primers auxilis).

RCP & DEA - Aquest curs es centra en l'entrenament en RCP i en ensenyar als participants com utilitzar un DEA (desfibril·lador extern automatitzat). Quan els requisits del lloc de treball o les normes governamentals especifiquen aquest entrenament, el curs de RCP & DEA cobreix aquesta necessitat. Aquest curs sovint està integrat en els programes de Primers Auxilis en el Treball.

   Primers Auxilis en el Treball - En algunes zones, com la Gran Bretanya, Austràlia i Canadà, les regulacions governamentals exigeixen un entrenament de primers auxilis i RCP més ampli per al lloc de treball. Els programes de Primers auxilis en el treball dissenyats per a aquestes zones inclouen temes i tècniques addicionals per complir els requisits alhora que se segueix el mètode d'un entrenament fàcil de seguir de EFR.

   Refresc de EFR - És una bona idea refrescar els teus tècniques de primers auxilis i RCP cada 24 mesos, i per això està dissenyat el curs de refresc de EFR. Centrant-se en les tècniques clau, el curs et permet mantenir-te al dia i preparat per prestar ajuda quan sigui necessari.

815€

Adquireixi coneixements de busseig, habilitats de supervisió i converteixi en un model a seguir per als bussejadors de tot el món.

 

   T'agrada el busseig? Vols compartir-lo amb els altres a un nivell completament nou? Fes el curs PADI Divemaster i fes el que t'agrada com a carrera professional. Els bussejadors es fixen en els divemasters perquè són líders que assessoren i motiven als altres. Com Divemaster, no només vas a bussejar molt, sinó que també experimentaràs el plaer de veure els altres bussejadors divertir tant com tu.

   El curs PADI Divemaster és el teu primer nivell d'entrenament professional. Treballant estretament amb un PADI Instructor, perfeccionaràs teves tècniques de busseig, com dominar la flotació immòbil sense esforç, i milloraràs les teves tècniques de rescat de manera que t'anticipis i resolguis fàcilment els problemes més comuns. Augmentaràs els teus coneixements de busseig, les teves capacitats de gestió i supervisió de manera que et converteixis en un model per als bussejadors de tot el món.

   Com PADI Divemaster, guiaràs a altres bussejadors quan supervises activitats de busseig i ajudis amb l'entrenament de bussejadors. Tant si vols treballar en un remot destí de busseig o prop de la teva casa en un negoci local de busseig, l'aventura de la teva vida t'espera. Els PADI divemasters són respectats professionals del busseig que estan afiliats a la major i més respectada organització del món d'entrenament de busseig - PADI.

Els PADI Rescue Divers que tinguin almenys 18 anys d'edat poden participar en el curs PADI Divemaster. També necessites tenir:

   - Entrenament d'Emergency First Response Primary and Secondary Care (RCP i Primers Auxilis) dins dels últims 24 mesos.

   - Una declaració mèdica signada per un metge dins dels últims 12 mesos.

   - Almenys 40 immersions registrades al diari de busseig per començar el curs i 60 immersions per aconseguir la certificació.

Tingues en compte que els certificats equivalents d'altres organitzacions d'entrenament de busseig poden servir - pregunta al teu PADI instructor.


   El curs PADI Divemaster t'ensenya a ser un líder i a fer-te càrrec de les activitats de busseig. Mitjançant sessions de desenvolupament de coneixements, exercicis i seminaris de tècniques a l'aigua, i a través de l'avaluació pràctica, desenvoluparàs les capacitats per a organitzar i dirigir una varietat d'activitats de busseig. Els temes i seminaris pràctics inclouen:

   - El paper i les característiques del PADI Divemaster

   - Supervisar activitats de busseig i ajudar amb alumnes de busseig

   - Seguretat del bussejador i gestió del risc

   - Programes dirigits pels Divemaster i tècniques especialitzades

   - El negoci del busseig i la teva carrera professional

   - Conscienciació sobre el medi ambient de busseig

   - Organitzar i dirigir immersions

   - Realitzar un mapa d'un lloc de busseig d'aigües obertes

   - Realitzar briefings de busseig

   - Organitzar un projecte de recerca i recuperació i una immersió profunda

   - Dirigir un scuba review i un curs de skin diver

   - Ajudar amb programes de Discover Scuba Diving i guiar programes de Discover Local Diving

El teu instructor pot oferir també els cursos d'especialitat de busseig PADI Deep Diver i Search and Recovery Diver juntament amb el teu entrenament de Divemaster per ajudar-te a complir tots els requisits i ampliar els teus capacitats.


Pots aconseguir crèdits acadèmics pel curs de Divemaster - pregunta al teu instructor.


Com a professional del busseig, voldràs tenir tot el teu equip bàsic de busseig, incloent un ordinador de busseig, un ganivet de busseig, i almenys dos dispositius de senyalització en superfície. Durant els exercicis pràctics, com la realització d'un mapa subaquàtic i la recerca i recuperació, utilitzaràs una brúixola, flotadors, boies de senyalització, globus elevadors i pissarres. El teu PADI instructor pot suggerir equip addicional que et serà útil en tota la teva carrera de busseig.

Consulta a Cala Santanyí Diving Center per obtenir assessorament sobre tot el que necessites com a professional de busseig.

Please reload

bottom of page