Cala Santanyi Diving

Cala Santanyi Diving Center

El Centre de Busseig es troba just a la vora del mar, devall de l ´hotel Pinos Playa amb allotjament disponible. D ´aquesta manera hom pot gaudir del busseig sense haver de passar per innecessaris viatges que sovint poden afectar l ´entusiasme d ´aquest esport.

Per als principiants, tenim un lloc de busseig devant de la Base amb profunditats que varien dels 3 a 10 metres, ideal per als qui comencen a explorar aquest fantí stic i extraordinari món. També és possible bussejar de nit, que és quan hom pot gaudir de veritat de tots els tons i matisos de color a través de la llum de les llanternes. Per als membres de la famí­lia i amics que no bussegen, la platja és a només 100 metres de la base.

L ´aigua és normalment molt clara amb una exel.lent visibilitat en tots els llocs de busseig ( fins a 40m ) en els quals es pot veure una í mplia varietat de la vida mediterrí nia: enfosos, pops, morenes, peixos agulla, servioles, espets,etc.

 La seguritat juga un paper molt important en tot moment en Cala Santanyí­ Diving, i en aquest sentit, tenim un mí xim de 4 estudiants per instructor per garantir la supervisió de la seva formació.


El Centre utilitza una Zodiac amb capacitat de 12 persones per arribar als 25 llocs diferents de busseig amb l ´aproximació de fins a 2 milles (15m max.). Estí equipada amb 25 jocs complets de vestits de busseig, 2 compressors que funcionen a 380 litres per minut. També té espai suficient perquè el clients puguin guardar el seu propi equip de busseig durant les seves vacances.

 

Galería de imágenes.